La Marca

Kaitt Excellence és una empresa espanyola que dissenya, fabrica i distribueix equipament esportiu especialitzat en el món del pàdel. La seva forma d’entendre les necessitats del mercat i dels clients els porta a aplicar el concepte d’innovació en totes les fases del cicle de vida dels seus productes des de la fase de disseny, el procés de fabricació i el model de distribució.

En Kaitt, a més de comptar amb productes d’altíssima qualitat, poden afirmar que comptem amb el millor capital humà per donar servei a tots els seus clients.

La marca Kaitt compta amb jugadors que estan al més alt nivell del pàdel mundial, a més de jugadors clàssics nacionals, i com ja és costum, vam seguir donant suport a les joves promeses d’aquest esport.

Jugadors del world pàdel tour

Marcello Jardim – @Marcello_Jardim

Marcello és un dels jugadors amb millor currículum del circuit professional. Des de l’any 2009 fins a l’actualitat Marcello ha jugat de parella amb grans jugadors, com ara Fernando Poggi, Maxi Sánchez i novament amb Willy Lahoz. Amb cadascuna de les parelles sempre ha aconseguit derrotar parelles superiors en el rànquing .

Willy Lahoz – @willylahoz

Willy Lahoz, l’excel·lència del pàdel. Va anunciar la seva retirada la temporada passada, però diuen que els genis de l’esport es retiren dues vegades, i Willy no podia ser menys. Considerat el millor jugador espanyol de tots els temps.

Durant la present temporada Willy serà jugador i imatge de Kaitt, que juntament amb Marcello Jardim seran els dos jugadors top del circuit professional.

Textil i accessoris

Kaitt dissenya i fabrica nombrosos productes que complementen la col·lecció de pales de pàdel. Com no podia ser d’una altra manera cada un dels articles que fabriquem estan dissenyats cuidant al màxim els petits detalls, ja que és aquí on s’aprecien les diferències entre un bon producte i els productes amb denominació EXCELLENCE.

Al Club Pàdel Vilablareix podeu trobar les col·leccions de textil i les pales, demaneu més informació al club.