Sense la potència mediàtica d’altres esports, el pàdel sembla quedar en segon terme per als nostres fills. Diem que sembla perquè en aquests últims anys aquesta pràctica esportiva que tots coneixem ha tingut un creixement brutal i cada cop hi ha més nens/es que opten per la pilota petita. El pàdel és un esport que enganxa molt. Els nens/es que ho proven els encanta. Hem de pensar que a diferència d’altres esports, aquest és segur (sense perill de lesions) i amb una alta participació per part de cada alumne.

La nostra escoleta per a nens/es busca que aquests s’ho passin bé i alhora ensenyar valors, com podrien ser una sana competitivitat, i això de la manera més divertida i saludable possible. I es que s’ha de saber guanyar i sobretot perdre, aquest és el primer objectiu de l’escoleta. També dins d’aquests objectius que volem transmetre als nostres jugadors més petits trobaríem l’empatia, l’amistat o el companyerisme. En definitiva, transmetre valors d’una manera sana i divertida al mateix temps que s’ensenya la base del pàdel a diferents nivells amb jocs i activitats diverses.

Per altra banda, el pàdel com a esport en si mateix aporta aspectes fisiològics i de motricitat com per exemple: un bon estat físic, habilitat, percepció, coordinació, equilibri… entre d’altres. I encara més important són els aspectes psicosocials, ja que està demostrat que millora: l’estat d’ànim, el caràcter social (en ser un esport en equip), els valors de superació, de treball en equip i l’autocontrol de les reaccions emocionals. Aspectes molt importants tant a l’hora de realitzar un esport com pel mateix futur caràcter dels nostres fills/es.

No us ho penseu més, el pàdel és la solució a l’hora de triar una activitat esportiva per als nostres petits, quant ho provin no ho deixaran.