Us donem la benvinguda a la nova web del Club Pàdel Vilablareix on podreu estar informats en tot moment d’activitats i noticies relacionades amb l’activitat del Club i en món del pàdel. La web a sigut modificada per oferir el que sempre estem disposats a donar: un millor servei.

Com sempre la màxima del Club Pàdel Vilablareix és que els nostres clients gaudeixin de l’esport pràcticant l’esport que més ens agrada, el pàdel.

El pàdel és un esport divertit, fàcil de practicar on els jugadors veuen una evolució constant de les teves habilitats, és competitiu, és social i no es necessita una equipació específica per poder-lo començar a practicar.

Questa nova web informarà d’una manera més moderna, interactiva i accessible per a tothom i des de tots els dispositius.

Com ja sabeu el Pàdel es un esport que uneix a moltes persones, entitats i empreses, i gràcies a l’evolució tant en el número de participants com aficionats que ha tingut en aquests últims anys volem fer-vos partícips posant a la vostra disposició tots els millors serveis tant dins al Club, com online.

Gràcies i molt pàdel.

Equip Club Pàdel Vilablareix