La setmana del 16/12/2015 al 20/12/2015 al pavelló 9 de IFEMA de Madrid es disputa la final de la finals del World Pàdel Tour d’aquesta temporada, l’Estrella Damm Màster Final. Desprès de l’última prova disputada la setmana passada a València el rànking masculí i femení del 2015 ha quedat definit per l’última prova d’aquesta temporada.

Pel que fa al rànking masculí les 3 primeres parelles són: Fernando Belasteguin – Pablo Lima, Paquito Navarro – Matí Díaz com segons i Sanyo Gutiérrez – Juani Mieres que finalment han acabat com parella nº 3, deixant en 4 lloc la parella formada per Juan Martín Díaz – Maxi Gabriel.

Pel que fa al rànking femení les 3 primeres parelles són: les bessones Majo – Mapi, Alejandra Salazar – Marta Marrero en segon lloc i el tercer lloc és per la parella Patty Llaguno i Eli Amatrian.

Quin serà el resultat del Màster? No ho podem pronosticar amb claredat donat que com va passar l’any passat la parella nº 1 en el cas dels homes va perdre a la final, serà doncs aquest el primer torneig que perdran la parella Bela – Lima?

Recordeu que podeu seguir el torneig en directe a través de la pàgina web oficial del circuit http://www.worldpadeltour.com/ .

El morbo està servit! Creieu que ens donaran alguna pista més de com quedaran formades les parelles per la pròxima temporada?

We Love Pàdel.