S’està produint un ball de parelles al World Padel Tour masculí. Moltes parelles s’estan desfent, pensen que és un bon moment per cercar una parella que s’adeqüi més a les seves característiques i/o necessitats. Els que no canviaran són els actuals campions, cosa bastant obvia veient els resultats del seu tàndem.

Tot i que moltes parelles encara no han fet oficial la seva unió esportiva, algunes ja es coneixen.

  • Una d’aquestes que endega amb més bones vibracions, per talent sobretot, és la formada per Paquito Navarro i Sanyo Gutiérrez, dos grans que intentaran amb totes les seves forces ser campions.
  • Tot i les 4 finals (perdudes) que van aconseguir arribar Maxi Sánchez i el seu antic company Juan Martin Diaz, han decidit separar-se. Maxi Sánchez necessitava un company més sacrificat en defensa per poder ser més protagonista en altres facetes, i així ho va veure també Matías Díaz i va decidir formar parella amb ell.
  • Juan Martín Díaz no ha tingut molta sort últimament amb les seves parelles,  i a Cristian Gutiérrez tampoc li ha anat del tot bé. Ara Cristian jugarà juntament amb Juan Mártin que opta a convertir-se en el millor jugador de la història.
  • Una nova parella interessant és la formada per Agustín Gómez Silingo i Adrián Allemandi, sens dubte una gran unió de joc espectacular.
  • Els alts i baixos de Juani Mieres el porten a canviar de parella un altre cop, jugarà amb el sempre mediàtic Miguel Lamperti.
  • Una de les grans sorpreses d’aquests balls de parelles ha sigut la de Sebastian Nerone i Federico QuilesNerone torna a separar-se del seu antic company per provar sort amb un jugador que encara no ha demostrat del que realment és capaç. Així l’altre meitat dels mítics, Gaby Reca, ha decidit formar parella amb Juan Lebrón, una gran barreja de joventut i experiència que pot ser crucial.